ne-budte-kurortom-dlya-vbivts-zelenskiy-zvernuvsya-do-italiytsiv

Не будьте курортом для вбивць: Зеленський звернувся до італійців

 • 92256 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час виступу в італійській палаті депутатів закликав Італію не бути “курортом для вбивць”, пише УНН.

Цитата

“Ви добре знаєте українців. Наш народ, який ніколи не хотів воювати. Який такий же європейський, як і ви. Ви знаєте тих, хто приніс в Україну війну. Чітко знаєте. Тих, хто наказує воювати. І тих, хто це пропагує. Вони майже всі – використовують Італію. Як місце для відпочинку. Тож не будьте курортом для вбивць. Заблокуйте їм всю нерухомість, рахунки і яхти – від "Шехерезади" і до найменших. Заблокуйте активи усіх, хто має в росії вплив. Хай вони його застосують – для миру застосують свій вплив. Щоб колись мати змогу повернутись до вас”, - наголосив президент у своєму виступі.

Деталі

Він закликав також підтримати більші санкції проти росії, зокрема, повне ембарго на торгівлю, починаючи з нафти.

Також Зеленський закликав підтримати заборону для російських кораблів заходити у італійські порти.

“Не повинно бути жодних виключень із санкційного режиму для жодного російського банку. Не допустіть продовольчої кризи у сусідніх із вами регіонах. Допоможіть нам. Зупиніть вбивства. Збережіть українські родини. Цю війну треба закінчувати якнайшвидше. Повертати мир. Прибирати з України ворожі війська. Проводити розмінування і відбудову. Відбудову України після цієї війни. Разом з вами, разом з Італією. Разом з Європою. Разом – в Євросоюзі”, - сказав глава держави.

Раніше

Як писав УНН, 22 березня Зеленський розповів Папі Римському про складну гуманітарну ситуацію та підтримав його посередницьку роль у відносинах з росією для завершення війни.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Закарпатті знешкодили ворожу ДРГ

     • 121239 переглядiв

    У Києві ППО знищила ракету рашистів, залишки впали у Дніпро

     • 641876 переглядiв

    Окупанти завдали ракетного удару по Дружківці, є постраждалі

     • 499037 переглядiв