ne-chaiovi-a-boiovi-u-monobank-ziavylas-funktsiia-dlia-donatu-na-zsu-pid-chas-oplaty-rakhunku-v-kafe-ta-restoranakh

Не чайові, а "Бойові": у monobank з'явилась функція для донату на ЗСУ під час оплати рахунку в кафе та ресторанах

 • 59556 переглядiв

У банківському додатку Monobank з'явилася нова функція "Бойові", яка дозволяє користувачам робити пожертви на користь Збройних сил України при оплаті рахунків у кафе та ресторанах.

У банковому додатку "Monobank" з'явилась нова функція - "Бойові", яка дозволить донатити на ЗСУ при відвідуванні кафе та ресторанів. Про це розповів співзасновник monobank Олег Гороховський, передає УНН.

Деталі 

За його словами, українців щомісяця залишають понад 100 мільйонів гривень чайових як подяку в кафе та ресторанах. Гороховський підкреслив, що це було б неможливо без Сил оборони, тож відтепер у Monobank можна подякувати і ЗСУ.

Ми хочемо стати першою країною в світі, яка зробить щоденною звичкою не лише чайові, а і Бойові. Тому віднині, при оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують наш новий сервіс, після екрана чайових зʼявиться новий екран Бойових, де ви зможете віддячити за захист, а гроші будуть використані на прямі потреби війська

- розповів співзасновник Monobank

Доповнення

За словами Гороховського, кожен заклад може додати свою Банку і Бойові підуть тим підрозділам або військовим, яким він допомагає.

Він також пояснив, що підключення чайових власникам закладу слід звернутись до свого аккаунт-менеджера.

ПриватБанк запустив аналог банок з назвою "Конверти"11.01.24, 13:14

Популярні

Новини по темі