nezakonne-oderzhannia-613-tys-hrn-kompensatsii-za-zhytlo-dosudove-rozsliduvannia-shchodo-eksnardepa-barvinenka-zaversheno

Незаконне одержання 613 тис. грн компенсації за житло: досудове розслідування щодо екснардепа Барвіненка завершено

 • 27732 переглядiв

Колишнього народного депутата підозрюють у незаконному отриманні 613 000 гривень компенсації за оренду квартири в Києві, якою він фактично не користувався.

Досудове розслідування стосовно колишнього нардепа, якого підозрюють у незаконному отриманні 613 тисяч гривень компенсації за винайм житла у Києві, завершено. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає УНН.

"1 квітня 2024 року прокурор САП прийняв рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно народного депутата України VIII скликання, який наразі обіймає керівну посаду в одній з районних рад, підозрюваного у незаконному отриманні 613 тис. гривень компенсації за винайм житла у столиці", - йдеться в повідомленні.

За даними джерел УНН, мова йде про колишнього народного депутата та нині голову Одеської районної ради Віталія Барвіненка.

За дорученням прокурора детективи НАБУ відкрили стороні захисту матеріали для ознайомлення.

Слідство встановили, що попри наявність власного житла у столиці, народний депутат без законних на те підстав продовжив користуватись готельним номером ДП "Готельний комплекс "Київ". У результаті з вересня 2016 по березень 2019 року він незаконно отримав понад 613 тис. гривень компенсацій за винайм житла.

12 лютого колишньому нардепу повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем.

Нагадаємо

Колишньому депутату, який обіймає керівну посаду в районній раді, повідомлено про підозру в незаконному отриманні 613 тисяч гривень компенсації за оренду квартири в Києві, якою він фактично не користувався.

Популярні

Новини по темі

Вибух пролунав у Кривому Розі - ЗМІ

 • 27907 переглядiв