nichna-bavovna-v-krasnodarskomu-krai-rf-bezpilotnyky-sbu-vrazyly-dvi-perevalochni-naftobazy

Нічна "бавовна" в краснодарському краї рф: безпілотники СБУ вразили дві перевалочні нафтобази

 • 16853 переглядiв

"Бавовна" на двох нафтобазах в селі юрівка біля анапи в краснодарському краї рф – це успішна операція ударних безпілотників СБУ.

"Бавовна" на двох нафтобазах в селі юрівка біля анапи в краснодарському краї рф – це успішна операція ударних безпілотників СБУ. Про це журналісту УНН повідомили поінформовані джерела.

Деталі

Так, вночі "бавовна" розквітла на двох нафтобазах в селі юрівка біля анапи в краснодарському краї рф. За даними наших джерел, це була успішна операція ударних безпілотників СБУ.

"Ці нафтобази є перевалочними для постачання пального російським військам у Криму, оскільки знаходяться неподалік півострова", - повідомив співрозмовник УНН.

Російськими пабліками ширяться відео пожеж, які виникли внаслідок прильотів. Місцева влада каже, що їх ліквідовують 62 людини і понад 100 одиниць техніки, а це значить, що палає потужно.

"Сезон "бавовн" на російських НПЗ та нафтобазах в розпалі. СБУ й надалі зменшуватиме економічний та логістичний потенціал росії для ведення війни", - зазначило поінформоване джерело.

Доповнення

Телеграм-канал ASTRA повідомляв, що дві нафтобази були атаковані безпілотниками за ніч у юрівці краснодарського краю у росії.

Популярні

Новини по темі