niyakikh-planiv-nemaye-danilov-prokomentuvav-stattyu-politico-pro-upravlinnya-derzhavoyu-u-razi-smerti-zelenskogo

"Ніяких планів немає": Данілов прокоментував статтю Politico про управління державою у разі смерті Зеленського

 • 622420 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Секретар РНБО України Олексій Данілов під час телемарафону розкритикував матеріал Politico, у якому журналісти спробували спрогнозувати, як складатиметься управління державою у разі, якщо із президентом Зеленським щось трапиться. Основні тези Данілова передає УНН.

Цитата

«Те, що написано в цій статті, повна нісенітниця, по-перше. По-друге, не треба під час війни робити такі інформаційні вкиди. Навіть посади людей, які названі в цій статті, то журналісти взагалі не розуміють, про що йдеться», — сказав Данілов.

Деталі

На його думку, у статті подана абсолютно некоректна інформація.

Цитата

«Ніяких планів немає. Є Президент країни, Верховний головнокомандувач ЗСУ, який виконує свої обов’язки. Для чого це зробило поважне видання Politico, складно сказати, але ми можемо здогадуватися. У нас є Конституція, закон, і ми знаємо, як треба робити. Але робити так, як роблять деякі представники нашої країни, надаючи абсолютно невалідовану інформацію, це питання», — відрізав секретар РНБО.

Доповнення

Він додав, що росіяни зараз щодня роблять інформаційні атаки на нашу країну, використовуючи ЗМІ західних країн.

Нагадаємо, журнал Politico опублікував напередодні матеріал, чи має Україна план управління державою на випадок, якщо з президентом Зеленським щось станеться. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Стали відомі наслідки нічної атаки дронів на Київ

     • 777700 переглядiв