obman-i-politichna-slipota-krail-obduryuye-zmi-ta-ne-khoche-bachiti-rosiyskogo-slidu-bukmekerskoyi-kontori-1xbet

Обман і політична сліпота: КРАІЛ обдурює ЗМІ та не хоче бачити російського сліду букмекерської контори 1xBet

 • 367927 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей обманює ЗМІ та досі не хоче бачити російського сліду букмекерської контори 1xBet, якій вони видали ліцензії для роботи в Україні вже під час повномасштабного вторгнення росії. Як КРАІЛ керується вочевидь політичною сліпотою та не припиняє роботу проросійського букмекера, попри заяви Президента та обурення громадськості, – читайте в матеріалі УНН.

Деталі

12 серпня у відповідь на запит редакції УНН, у КРАІЛ повідомили, що звернулися до Бюро економічної безпеки для перевірки інформації щодо можливого зв’язку ТОВ “Твоя беттінгова компанія” (1xBet) з державою-агресором.

Однак через 10 днів, станом на 22 серпня, до Бюро економічної безпеки не надходили такі звернення КРАІЛ.

                                             

На прохання журналістів УНН надати копії запитів чи звернень в КРАІЛ відмовили, посилаючись на ЗУ "Про доступ до публічної інформації".

Вочевидь в КРАІЛ збрехали і не надсилали відповідний запит до БЕБ. А позавчора вирішили обманути громадськість і повідомили на своїй сторінці в Facebook, що вони стоять “на варті чесної та прозорої діяльності всіх учасників ринку азартних ігор” та співпрацюють щодо питання 1xBet з СБУ, БЕБ, Держфінмоніторингом та Подільською окружною прокуратурою.

Користувачі соцмережі вважають таку відповідь КРАІЛУ “галіматьйою” та закликали закрити Комісію.

                                                 

                                                 

КРАІЛ і досі у своїх зверненнях до громадян наголошує, що без відповіді компетентних органів державної влади, згідно законодавства України, анулювати ліцензію 1xBet (ТОВ "Твоя беттінгова компанія") неможливо.

Водночас КРАІЛ - єдиний орган в державі, який має виключне право це зробити та нарешті заборонити проросійським букмекерам працювати в нашій державі.

Керуючись вочевидь політичною сліпотою та не реагуючи на доручення Президента України Володимира Зеленського ввести санкції проти всього бізнесу, який хоч якимось чином пов’язаний з росією, КРАІЛ продовжує “закривати очі” на наявний російський слід 1xBet, журналістські розслідування та обурення громадян України, посилаючись на закон та перекладаючи відповідальність на інші структури.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Гарні новини з Херсонщини: що відбувається в області

     • 535934 переглядiв

    Гарні новини з Херсонщини: що відбувається в області

     • 556756 переглядiв