obvaleniy-budinok-u-floridi-potrebuvav-negaynogo-remontu-prote-vlada-tse-ignoruvala-zmi

Обвалений будинок у Флориді потребував негайного ремонту, проте влада це ігнорувала - ЗМІ

 • 19595 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Менеджер кондо-комплексу Champlain Towers у Майамі надіслав електронний лист із скаргами на те, що міська влада затримує терміновий ремонт буквально за кілька днів до того, як 12-поверхова будівля обвалилася, що призвело до численних жертв. Про це пише УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Будинок, який обвалився повинен був пройти капітальний ремонт в рамках 40-річної ресертифікації техніки безпеки, яка відбудеться цього року, і, схоже, керівна команда комплексу прагнула якнайшвидше виконати роботу. Ще в 2018 році вони найняли Франка Морабіто Консультантів для огляду комплексу напередодні процесу ресертифікації.

У листі компанії висловлювались занепокоєння щодо майданчика басейну, в якому гідроізоляція не спрацьовувала, та підземного гаража, який був пронизаний "рясними" тріщинами. Як повідомляється, вони вказали на ремонтні роботи на суму 16 мільйонів доларів.

21 червня менеджер будинку гнівно написав чиновникам Департаменту будівництва, що відсутність реакції затримує термінові ремонтні роботи. А вже через три дні будівля завалилася.

Нагадаємо

Багатоповерховий будинок частково обвалився 24 червня в містечку Серфсайд, що входить до складу міської агломерації Маямі.

Влада повідомила, що було зруйновано близько половини зі 130 розташованих у ньому квартир. 

У результаті загальна кількість загиблих становить наразі 24 людини, а зниклих безвісти - 124 людини.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Збірна Англії вперше перемогла українців з 2012 року

     • 20388 переглядiв

    В Ірані відновила роботу єдина АЕС

     • 15532 переглядiв