odeska-oblast-zakupila-sche-28-shkilnikh-avtobusiv-dlya-ditey

Одеська область закупила ще 28 шкільних автобусів для дітей

 • 1324967 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. 10 липня Одеська обласна військова адміністрація підписала з ТД "Еталон Авто" договір на постачання 28 нових шкільних автобусів, повідомляється на сайті Prozorro, передає УНН.

"Еталон Авто" - дистриб'ютор автотехніки та комунального транспорту українського виробництва. До корпорації входять Чернігівський, Бориспільський автозаводи, а також "Базтехсервіс".

Раніше УНН повідомляв, що наприкінці червня регіони України масово оголосили тендери на закупівлю шкільних автобусів. Середня ціна одного автобуса становить близько 3 млн грн.

Доповнення

Цього року в перший клас готуються піти 20 тисяч дітей з Одеської області. У червні голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер доручив керівникам районів прискорити процес підготовки шкіл і садочків до очного формату. За його словами, до 1 вересня всі укриття мають бути приведені до ладу, а там, де укриттів немає і немає можливості їх облаштувати з технічних причин, має бути організована логістика підвезення дітей шкільними автобусами. В області, як зазначив Кіпер, є понад 400 шкільних автобусів для цих цілей.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    Одеська область закупила ще 28 шкільних автобусів для дітей

     • 1324967 переглядiв

    Є країни, які готові надати Україні винищувачі F-16 - Кулеба

     • 543996 переглядiв