ok-pivden-odin-nadvodniy-raketonosiy-prodovzhuye-boyove-cherguvannya-trimayuchi-napogotovi-8-krilatikh-raket-tipu-kalibr

ОК "Південь": один надводний ракетоносій продовжує бойове чергування, тримаючи напоготові 8 крилатих ракет типу "Калібр"

 • 136698 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Посилення шторму в Чорному морі змусило ворожий флот заховатися в пункти базування. Але один надводний ракетоносій продовжує бойове чергування, тримаючи напоготові 8 крилатих ракет типу "Калібр", його супроводжують 3 вдк. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

"Та всі разом тримаються у ракетобезпечному районі, без наближення до узбережжя материкової України. Мінна небезпека посилюється разом із посиленням шторму в морі. Загроза ракетних ударів та обстрілів в зонах досяжності ворожою зброєю залишається надзвичайно актуальною", - пишуть в ОК "Південь".

Нагадаємо

Рятувальний пліт на 20 осіб із затонулого російського корабля "москва" виловив в морі та передав українським прикордонникам екіпаж морського торгового судна.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Запоріжжя, відомо про вісім прильотів

     • 329152 переглядiв

    Зурабішвілі засудила звірства окупантів в Ізюмі

     • 137295 переглядiв

    Шмигаль поговорив з головою МЗС Великої Британії

     • 243156 переглядiв

    Генерал США: війна в Україні перебуває в новій фазі

     • 107697 переглядiв