okupanti-ne-polishayut-sprob-otochiti-avdiyivku-sili-oboroni-vidbili-tri-ataki-voroga-genshtab

Окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, Сили оборони відбили три атаки ворога - Генштаб

 • 183650 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Російські окупанти не полишають спроб за підтримки авіації оточити Авдіївку, українські воїни відбили три атаки ворога, повідомив у четвер в ефірі телемарафону речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, пише УНН.

Цитата

"На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб за підтримки авіації оточити Авдіївку, наші воїни відбили три атаки ворога. Російські окупанти безуспішно намагалися проводити наступальні дії у районах Новокалинового та Первомайського Донецької області", - сказав Ковальов.

На Мар'їнському напрямку, з його слів, українські захисники "відбили 17 атак ворога у районі Мар'їнки та чотири атаки у районі Новомихайлівки Донецької області. На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаки ворога у районі Новомайорського Донецької області".

"На Куп'янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога у районах Синьківки, Іванівки та Кислівки Харківської області та ще понда 10 атак противника у районі Надії Луганської області. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 5 атак ворога у районі Макіївки Луганської області", - зазначив Ковальов.

Протягом минулої доби, зі слів речника Генштабу, відбулося близько 80 бойових зіткнень.

Нагадаємо

Добою раніше на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили понад 5 атак російських військ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна відмовилась від терміну "молдовська мова"

     • 970349 переглядiв

    Миколаїв вночі зазнав ворожого ракетного удару - ОВА

     • 3070393 переглядiв