okupanti-obstrilyali-mikolayivsku-oblast-troye-lyudey-poraneni

Окупанти обстріляли Миколаївську область, троє людей поранені

 • 88102 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Вчора, 9 липня окупанти обстріляли Широківську громаду. Влучання були переважно по відкритим територіям домогосподарств. Троє осіб поранені. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Цитата

"Вдень, 9 липня, близько 11:40 та 12:40 були обстріли у Широківській громаді. Влучання були переважно по відкритим територіям домогосподарств. Троє людей поранено", - зазначив він.

Деталі

Кім додав, що у Березнегуватській громаді тривають постійні обстріли сіл по лінії розмежування. Так, вночі, 9 липня, ворожі обстріли були на околицях селища Березнегувате, в с. Мурахівка та с. Любомирівка. Попередньо без жертв. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

"Миколаївський район: вчора, 9 липня, після 10:00 зафіксовані обстріли в селищі Засілля Первомайської громади, внаслідок яких зруйновано господарські споруди. Потерпілих немає. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно", - додав він.

Нагадаємо

У Миколаївській області, внаслідок збройної агресії росії, пошкоджено понад 6 тисяч об’єктів інфраструктури, з яких понад 4 тисячі – об’єкти житлового фонду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі