okupanti-prodovzhuyut-mobilizatsiyu-uvyaznenikh-osib-genshtab

Окупанти продовжують мобілізацію ув'язнених осіб - Генштаб

 • 269341 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. На тимчасово окупованих територіях окупанти продовжують мобілізувати осіб, яких позбавили волі через злочини легкого або середнього ступеня тяжкості. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише УНН.

Цитата

"Відповідно до розпорядження так званого “мвс днр”, проводяться заходи щодо набору до підрозділів внутрішніх військ осіб, які відбувають покарання або затримані за злочини легкої або середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Генштаб зазначає, що поранення під час бою осуджених осіб не знімає з них судимості, а з осіб, які перебували під слідством, підозри будуть зняті тільки при демобілізації.

"Терористи отримали завдання на активізацію роботи по боротьбі зі злочинністю та щодо поповнення на 1000 осіб підрозділів внутрішніх військ за рахунок підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень", - повідомляє Генштаб.

Водночас переатестація для колаборантів-поліцейських, які перейшли на бік рф, буде проведена після виконання ними бойових завдань у складі зведених батальйонів внутрішніх військ так званого “мвс днр”.

Нагадаємо

Поранених у Запорізькій області російських військових звозять до Маріупольської лікарні №2, яка вже переповнена через значні втрати ворога. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Близько 15 БПЛА знищила ППО на Київщині - КМВА

     • 347510 переглядiв

    На бєлгородщині збили БПЛА - губернатор

     • 201926 переглядiв

    Дешеве зерно від рф створить нові залежності - Боррель

     • 376404 переглядiв