okupanti-vdarili-z-gradiv-po-zhitlovikh-kvartalakh-nikopolya

Окупанти вдарили з "Градів" по житлових кварталах Нікополя

 • 346373 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Окупанти накрили вогнем Нікопольський район. Умисно вдарили з "Градів" по житлових кварталах Нікополя. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає УНН.

Цитата

"Ворог продовжує терор наших міст та сіл. На ранок російська армія накрила вогнем Нікопольський район. Умисно ударили з "Градів" по житлових кварталах Нікополя", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Резніченко зазначив, що пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, школа та будівля ПТУ.

Одна жінка поранена. Зараз вона у лікарні.

Попередньо, двоє людей знаходяться під завалами зруйнованих квартир. На місці працюють рятувальники - розбирають руйнування і шукають людей.

У Криворізькому районі під обстріли потрапили Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. У Шестірні є пошкоджене житло. Сталася пожежа на приватному подвір’ї. Без постраждалих.

"На промисловому підприємстві у Дніпрі, куди напередодні увечері влучила ракета, рятувальники одне займання загасили, інше ще утихомирюють. За уточненими даними, вечірня атака на нашу область забрала 3 життя, 16 людей дістали поранення", - наголосив він. 

Нагадаємо 

Російські загарбники завдали ракетного удару по Дніпру. Раніше повідомлялось про сильні вибухи, які було чути в Дніпрі. Також Telegram-канали писали про задимлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл Одеси: російська ракета влучила у склад

     • 283222 переглядiв

    Колишня журналістка стане новою очільницею МЗС Бельгії

     • 220257 переглядiв

    В Одесі пролунав вибух

     • 1423872 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 16 липня

     • 138553 переглядiв