okupanti-vidkrili-kpvv-stanitsya-luganska

Окупанти відкрили КПВВ "Станиця Луганська"

 • 20574 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Представники окупаційної адміністрації Російської Федерації в ОРЛО відкрили контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Про це на своєму Facebook повідомила представник української делегації в соціально-економічній підгрупі ТКГ Вікторія Страхова, передаєУНН.

Цитата

“Як анонсували вчора - спрощено правила перетину з ОРЛО. Сьогодні до 12.00 з ТОТУ перетнула лінію 731 особа, в той бік - 243. Всього 974. Для порівняння за вчора за весь день з ТОТУ 65, туди 199", - написала Стархова.

Деталі

Вона зазначила, що для жителів Луганська вищезгадані цифри багато про що говорять.

"Це означає, що з 731 громадянином України є соціальний зв'язок, це означає що 731 громадянин зміг скористатися українськими держсервісами. Мізерно для вічності, зате багато для одного дня", - додала Страхова.

Нагадаємо

Представник ОРДЛО в українській делегації в ТКГ з врегулювання конфлікту на Донбасі Сергій Гармаш вчора повідомив, що представники окупаційної адміністрації Росії в Луганську пообіцяли відсьогодні відкрити в колишньому режимі КПВВ "Станиця Луганська".

5 листопада на Донбасі через черговий обстріл зупиняли пропуск на контрольному пункті в'їзду-виїзду в "Станиці Луганській". КПВВ "Станиця Луганська" з української сторони не припиняла своєї роботи, проте зі свідчень людей, які поверталися — стало відомо, що бойовики перестали пропускати громадян.

Українські Національні Новини

Суспільство