okupanti-vlashtuvali-u-melitopoli-sutsilnu-viyskovu-bazu-mer

Окупанти влаштували у Мелітополі суцільну військову базу - мер

 • 1187995 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. На сьогодні Мелітополь Запорізької області є суцільною ворожою військовою базою, російські окупанти розташовуються поблизу цивільної інфраструктури - місцевих закладів освіти, ринку, багатоповерхівок. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Мелітопольський міський голова Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"На сьогодні ми не можемо сказати, де саме концентруються рашистські військові Мелітополя, тому що все наше місто сьогодні -  це суцільна військова база. Вони дійсно розташувалися на базі ПТУ №24, що знаходиться посеред багатоповерхівок; на території колишньої трикотажної фабрики, що оточена житловими будинками; поблизу центрального ринку, де цілий день є цивільні", - сказав Федоров.

Деталі

Мер міста додав, що загарбники також розташовуються у школах, дитячих садочках, серед житлових кварталів і "прикриваються не лише цивільними мешканцями, а й дітьми". Міський голова нагадав, що кілька тижнів тому війська рф розмістили свою ППО серед житлових будинків, і коли вона спрацювала, то дахи знесло щонайменше у 10 будинках, а також постраждали, загинули цивільні.

Нагадаємо

За інформацією Генштабу, в тимчасово окупованому Мелітополі військові рф начебто на "добровільній основі" планують прийняти присяги "юнармійців".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині цивільний знову підірвався на міні-"пелюстці"

     • 1206626 переглядiв

    Буданов: наступні три місяці війни визначать перебіг подій

     • 1405234 переглядiв

    З Херсонщини почали евакуацію колаборантів - облрада

     • 2580482 переглядiв

    Ще 200 строковиків рф доправлено до Луганщини - ОВА

     • 832587 переглядiв

    Синоптики дали прогноз на перші дні весни

     • 1215117 переглядiв