okupanty-rozbudovuiut-na-okupovanykh-terytoriia-merezhu-zakladiv-militaryzatsii-molodi

російські загарбники розбудовують на окупованих територіях мережу закладів мілітаризації молоді

 • 54709 переглядiв

кремль планує розбудовувати мережу закладів мілітаризації молоді в тимчасово окупованому Криму, Херсонській та Запорізькій областях для індоктринації молодих людей та вербування їх до лав окупаційних військ.

кремль планує розбудувати мережу закладів мілітаризації молоді у тимчасово окупованому Криму, а також у Херсонській та Запорізькій областях. Окупанти особливу увагу приділяють молоді, повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

кремль розбудовує мережу закладів мілітаризації молоді. Особливу увагу приділяється тимчасово окупованому Криму, де окупаційною владою вже 10 років запроваджується чинна в росії федеральна система підготовки громадян до військової служби. Ворог має намір надалі розбудувати таку ж мережу на ТОТ Херсонської та Запорізької областей

- йдеться в повідомленні. 

 Зазначається, що відповідно до рішення кремля у кожному муніципальному утворенні суб’єктів рф мають бути утворені зональні центри військово-патріотичного виховання і підготовки громадян до військової служби.

Окупанти особливу увагу приділяють молоді, саме тому у кожному суб’єкті рф вони активно нарощують діяльності регіональних відділень всеросійського дитячо-юнацького громадського руху "юнармія".

Дані програми форсованими методами впроваджуються на ТОТ України, де окупанти намагаються спершу змінити самоідентифікацію молоді, зробити їх більш прихильними до російського панування, а опісля залучити до лав своїх силових структур та окупаційного війська

- додають в ЦНС.

Окупаційна адміністрація рф на в Севастополі опрацьовує питання створення у межах міста навчально-методичного центру військово-патріотичного виховання молоді "Авангард". Основною метою діяльності таких центрів є надання послуг у сфері організації військово-патріотичного виховання молоді і популяризації військової та іншої державної служби.

Нагадаємо

росіяни забирають українських підлітків з окупованих територій і звозять їх на зміну "Юнтєх" у краснодарі, під час якої дітей будуть навчати оперуванням дронами. 

У невизнаному Придністров'ї кажуть про дрон-камікадзе, який нібито атакував військову частину17.03.24, 17:45

Популярні

Новини по темі

Ворог завдав два удари по інфраструктурі Сум - ОВА

 • 41007 переглядiв