okupanty-za-dobu-vhatyly-z-s-300-ta-kabamy-po-kharkivshchyni-dvoie-postrazhdalykh

Окупанти за добу вгатили з С-300 та КАБами по Харківщині: двоє постраждалих

 • 28939 переглядiв

Російські війська обстріляли з мінометів, артилерії та ракетних комплексів С-300 близько 15 населених пунктів Харківської області, пошкодивши будівлі та поранивши двох мирних жителів у Вовчанську та Куп'янську.

російські війська минулої доби з мінометів та артилерії обстріляли близько 15 населених пунктів Харківської області. Також завдали ракетного удару з С-300 та атакували КАБами.  Внаслідок ворожих атак відомо про двох постраждалих - у Вовчанську та Куп'янську. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Іванівка, Степова Новоселівка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Козача Лопань, Вовчанськ, Охримівка, Купʼянськ, Садове, Табаївка, Чернещина

- написав Синєгубов у соцмережах.
  • 22:05 у м. Куп'янськ внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.
  • 16:40 с. Липці Харківського району стався ворожий обстріл території. Інформація про постраждалих та пошкодження не надходила.
  • 15:00 внаслідок ворожого обстрілу с. Курилівка Куп‘янського району горіли приватні житлові будинки. Без постраждалих. 
  • 12:02 — 14:20 внаслідок серії ворожих обстрілів м. Вовчанськ пошкоджені приватні будинки, паркан, господарські споруди. Поранена 27-річна жінка.
  • 10:15 м. Люботин Харківського району внаслідок ворожого ракетного обстрілу ЗРК С-300 по території пошкоджено будівлю. Без постраждалих.
  • 1 квітня 10:00 внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ м. Куп’янськ пошкоджена трибуна стадіону, роздягальня, приватні будинки, багатоквартирний будинок. Поранена жінка 57 років.

На Херсонщині росіяни вдарили по газопроводу, двоє поранених - ОВА02.04.24, 08:19

Популярні

Новини по темі

ChatGPT став доступний для користувачів без реєстрації

 • 24808 переглядiв