olenu-shuliak-pereobraly-holovoiu-partii-sluha-narodu

Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу"

 • 34892 переглядiв

Народний депутат Олена Шуляк була переобрана головою української партії "Слуга народу" і має намір зосередитися на європейській інтеграції, боротьбі з корупцією та відновленні країни.

Сьогодні народну депутатку Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу" на другий термін. Про це повідомила пресслужба партії, пише УНН.

Повноваження Олени Шуляк, яка є депутатом Верховної Ради України, а також головою парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування продовжили на термін у наступні 2 роки

 - йдеться в повідомленні.

Деталі

Олена Шуляк окреслила подальші плани роботи партії "Слуга Народу". Вона наголосила, що разом з активним партійним будівництвом, розширенням регіональних проектів та партійних рухів "ЗеЖінки" та "ЗеМолодіжка", продовженням створення кадрового резерву партійців, курс має бути спрямований на перемогу, євроінтеграцію, антикорупцію та очищення влади, а також відновлення, яке стосується і економіки, і міського середовища, і відносин у суспільстві.

Нагадаємо

В 2021 році очільницею партії "Слуга народу" стала Олена Шуляк. Як повідомила речниця "Слуг народу", кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таке питання не стоїть": Умєров заперечив чутки про можливе звільнення Залужного

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу"

     • 34892 переглядiв