ombudsmen-rf-pribula-do-kiyeva-1

Омбудсмен РФ прибула до Києва

 • 8990 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова прибула до Києва, де 15 липня планує бути присутньою на судовому засіданні у справі керівника "РИА Новости Україна" Кирила Вишинського. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу офісу Омбудсмена РФ.

"15 липня Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова прибула до Києва, щоб підтримати керівника порталу "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського на судовому засіданні", - повідомили у прес-службі.

Сьогодні Подільський районний суд Києва розгляне справу Вишинського, обвинуваченого у державній зраді.

"У межах візиту до Києва запланована також зустріч російського омбудсмена з Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою. Тетяна Москалькова обговорить з українською колегою питання захисту російських громадян в Україні, і українців в Росії, а також продовження діалогу між правозахисними інституціями двох країн" , - додали в офісі російського Омбудсмена.

Нагадаємо, суд у справі Вишинського перенесли на 15 липня. У прокуратурі Криму побоюються втечі Вишинського з України після суду 15 липня, оскільки Конституційний суд України визнав неконституційною норму КПК про обов'язкове утримання під вартою підозрюваних у державній зраді.

Українські Національні Новини

Політика