osobisti-pokazannya-z-tochnimi-formulyuvannyami-podolyak-proanalizuvav-slova-putina-piskova-ta-patrusheva

Особисті показання з точними формулюваннями: Подоляк проаналізував слова путіна, пєскова та патрушева

 • 347479 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Заяви російського керівництва про причини так званої «спецоперації» в Україні – це прямі особисті свідчення, що доводять явний умисел на вбивство. Про це написав у своєму Telegram-каналі радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк, пише УНН.

Деталі

Так, Подоляк пише, що спочатку російський диктатор володимир путін заявляє про те, що віроломний і неспровокований напад на Україну потрібно трактувати як «попереджувальну відсіч агресії».

«Тобто ми (росія) вирішили масово вас (Україну) вбивати та розносити ваші міста ракетами тому, що з вашого боку агресії, звичайно, ні, але ми думаємо, що вона могла б бути», - пояснює радник глави ОП.

Пізніше прессекретар кремля дмитро пєсков заявив, що і друга причина вторгнення – це страх розширення НАТО до меж росії і скорочення часу на підліт натовських ракет – вигадана в повному обсязі.

Але цього виявилося достатньо для організації масової різанини у Бучі.

Однак, зауважив радник керівника ОП, пєсков прямолінійно так заявляє, що вступ до НАТО Фінляндії і розширення на 1300 км прямого кордону НАТО/росія взагалі не проблема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія назвала "мету" другої фази війни проти України

І, по-третє, «потенційний наступник президента росії», секретар радбезу микола патрушев публічно розмірковував про причину «спецоперації».

«Це вимушений превентивний захід – рівень загрози безпеці росії вийшов на рівень, що загрожував її існуванню», - цитує того Подоляк.

Цитата

«Повторюю ще раз, якщо хтось не зрозумів. Всі ці посадові суб'єкти рф кажуть: ми прийшли в іншу країну, масово геноцидим там цивільних, все підриваємо та знищуємо, бо це… превентивний захід. Безпосередньої загрози близько не було, але ми все одно вирішили їх вбивати. Жорстоко вирізати. А все інше брехня та пропаганда. По суті, все це прямі особисті показання. З дуже точними юридичними формулюваннями. Які доводять явний умисел на вбивство. У складі групи», - підсумовує чиновник.

Українські Національні Новини

Політика