ozbroyennya-krayin-soyuznikiv-zmenshilo-riznitsyu-potentsialiv-rf-ta-ukrayini-u-chornomu-mori-neyizhpapa

Озброєння країн-союзників зменшило різницю потенціалів рф та України у Чорному морі - Неїжпапа

 • 551466 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Озброєння, яке надали Києву міжнародні партнери, зменшило різницю потенціалів рф та України у Чорному морі, повідомив командувач ВМС ЗС України віцеадмірал Олексій Неїжпапа. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Telegram Військово-морських сил ЗСУ.

Цитата

"Якщо порівнювати сили та засоби чорноморського флоту рф з ВМС ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення, то ті кораблі та підрозділи становили в середньому дванадцять до одного. На даний час у зв'язку з надходженням ракетних комплексів та іншого озброєння від країн партнерів, різниця цих потенціалів зменшилась в три рази", - повідомив віцеадмірал.

Деталі

За його словами, на сьогодні ВМС ЗС України також стежать за небом, збивають ракети, безпілотні літальні апарати та "інший металобрухт російського та іранського виробництва". Неїжпапа зауважив, що всі стратегічні підступи до Одеської області перебувають під контролем Військово-Морських Сил та інших підрозділів ЗСУ.

Нагадаємо

Олексій Неїжпапа у січні 2023 року заявив, що усе, що має прапор російської федерації, - для Військово-морських сил ЗСУ наразі ціль.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні заборонили діяльність "Партії регіонів"

     • 489003 переглядiв

    У білорусі схвалили введення страти за держзраду

     • 393362 переглядiв