palne-ta-generatori-stoltenberg-ogolosiv-pro-dodatkoviy-paket-dopomogi-ukrayini

Пальне та генератори: Столтенберг оголосив про додатковий пакет допомоги Україні

 • 860442 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосив про додатковий пакет допомоги Україні на тлі повномасштабного вторгнення рф. До нього увійдуть генератори, пальне, а також системи ППО, що допоможе країні захиститися від масованих російських атак на інфраструктуру, пише УНН з посиланням на брифінг генсека за підсумками зустрічі глав МЗС НАТО у Бухаресті.

Цитата

"Україна досягла значних успіхів, але ми не повинні недооцінювати росію. Російські ракети завдають шкоди українським цивільним особам та критичній інфраструктурі, що спричиняє величезні людські страждання з настанням зими. Члени Альянсу оголосили про додаткові внески до всеосяжного пакета допомоги НАТО, який передбачає надання Україні нелетальної допомоги, включаючи пальне та генератори, а також додатковий протиповітряний захист", - заявив він.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що країна веде переговори про виробництво зброї та боєприпасів на території НАТО, а також про спільне виробництво і ремонт зброї на базі українських оборонних підприємств.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Столтенберг назвав умови для вступу України в НАТО

     • 1257836 переглядiв

    Окупанти примусово вивезли жителів з Кінбурнської коси – Кім

     • 660957 переглядiв