papa-rimskiy-zaklikav-ne-zabuvati-pro-ukrayinu-vitayuchi-palomnikiv-na-ploschi-svyatogo-petra-u-vatikani

Папа Римський закликав не забувати про Україну, вітаючи паломників на площі Святого Петра у Ватикані

 • 104643 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Папа Римський, привітавши кількох десятків тисяч паломників на площі Святого Петра у Ватикані, звернувся з окремим словом до українців, зазначивши, що молиться за мир у стражденній країні. Про це повідомляє УНН із посиланням на новинний портал Святого Престолу Ватикану.

Цитата

«Я з любов'ю вітаю паломництво українських вірних та монахів-василіян, – бачу ось там українські прапори, – які прибули з різних країн, щоб відзначити четверте сторіччя мученицької смерті святого Йосафата. Разом з вами молюся за мир у вашій стражденній країні», - сказав Папа Римський Франциск.

Він також звернувся до всіх паломників, туристів і римлян, які в неділю, 12 листопада, зібралися опівдні на площі Святого Петра у Ватикані на молитву, і сказав: «Браття і сестри, не забуваймо про мученицьку Україну, не забуваймо про неї!»

Нагадаємо

Під час недільної молитви 17 вересня Папа Римський Франциск звернувся із коротким вітанням до сестер редемптористок з України, які були присутні на площі Святого Петра, і закликав молитися за Україну.

Папа Римський Франциск поновив у жовтні свій заклик до молитви за мир в Україні, а також скерував свою думку до Афганістану, у якому внаслідок руйнівного землетрусу загинули тисячі людей.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині ліквідували міну, яку прибило до берега

     • 93983 переглядiв

    У Повітряних силах заявили, що оренда ППО не є поширеним явищем

     • 357843 переглядiв