parlamentari-skorotili-stroki-pidgotovki-zakonoproektu-schodo-vidterminuvannya-elektronnogo-dokumentoobigu-u-vr

Парламентарі скоротили строки підготовки законопроекту щодо відтермінування електронного документообігу у ВР

 • 10335 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Верховна Рада визнала невідкладним законопроект №3720 про внесення змін до Закону "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо вдосконалення електронної форми документообігу у ВРУ" та скоротила наполовину строки внесення альтернативних законопроектів. Відповідне рішення підтримали 275 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

"Пропонується визнати законопроект невідкладним та скоротити наполовину строки внесення альтернативних законопроектів", - сказав голова ВРУ Дмитро Разумков.

Так, законопроект поданий першим заступником голови ВРУ Русланом Стефанчуком. У пояснювальній записці зазначається, що його спрямовано на створення умов для повноцінного введення в промислову експлуатацію єдиної автоматизованої системи роботи з документами у Верховній Раді.

Проект закону передбачає, що до першого дня п’ятої сесії ВРУ дев’ятого скликання документи, передбачені Регламентом ВРУ, створюватимуться у паперовій або електронній формі. Відтак, законопроектом продовжується термін використання паперових документів, адже раніше передбачалася можливість їх використання до першого дня четвертої сесії ВРУ дев’ятого скликання.

Нагадаємо, що 23 червня у ВР зареєстрували законопроект щодо відтермінування електронного документообігу у Раді.

Українські Національні Новини

Політика