perevaga-vereschuk-u-tomu-scho-vona-nezalezhna-vid-zabudovnikiv-politolog

Перевага Верещук у тому, що вона незалежна від забудовників - політолог

 • 13151 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Кандидат у мери Києва Ірина Верещук незалежна від столичних забудовників. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав політолог Олексій Якубін, пояснюючи, які переваги це має з точки зору партійної стратегії, передає УНН.

Він уточнив, що висувати на місцеві вибори незаплямованих та далеких від олігархічних кланів кандидатів — це стратегія партії “Слуга народу”.

“Якщо говорити про "Слугу народу“, то мені здається, що вони продовжують ту саму стратегію, яка їм вдалася на парламентських виборах.

Наприклад, по Києву — стратегію, що ми ведемо нові обличчя. Сила бренду і спроба показати, що у нас немає, наприклад, людей, які пов’язані чітко з якимись олігархічними групами. Тому ми й бачимо, що з Львівщини Верещук висувається у Київ. От Верещук, вона у Києві з жодним забудовником не пов’язана. Думаю, що це свідома стратегія”, — зазначив Якубін.

Натомість політичний експерт Всеволод Степанюк вважає однією з головних проблем чинного мера Віталія Кличка його несамостійність. 

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, до другого туру столичних виборів виходять Ірина Верещук та Віталій Кличко. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Верещук розповіла, у чому основне завдання мера

     • 13831 переглядiв

    За місяць до України не допустили 41 екстреміста – СБУ

     • 11061 переглядiв