pid-chas-karantinu-3-mln-simey-avtomatichno-perepriznachili-subsidiyi-lazebna

Під час карантину 3 млн сімей автоматично перепризначили субсидії - Лазебна

 • 16269 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Під час карантину було спрощено призначення допомог і переоформлення субсидій. Понад 3 млн сімей автоматично перепризначили субсидії. Про це під час брифінгу за підсумками засідання Кабінету міністрів сказала міністр соціальної політики Марина Лазебна, передає кореспондент УНН.

"Другий наш крок в умовах коронакризи був спрямований на спрощення призначення допомог, переоформлення субсидій. Понад 2 млн сімей було автоматично перепризначено та виплачено у повному розмірі державну соціальну допомогу у період карантину. Більше 3 млн домогосподарств здійснено автоматичне, без їх звернення, перепризначення субсидій. Для людей, які втратили роботу в період карантину, було спрощено порядок отримання субсидії. На 50% були збільшені соціальні норми для користування житлово-комунальними послугами субсидіантів”, - сказала Марина Лазебна.

Вона додала, що в цьому контексті була плідна робота з народними депутатами Верховної Ради, було ухвалено низку законодавчих рішень, що забороняли нараховувати пеню на заборгованість по послугах ЖКГ, а також відключати послуги і забирати субсидії.

Нагадаємо, від початку квітня 1,5 млн пенсіонерів старше 80 років отримали надбавку до пенсії.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині судитимуть підлітка за наругу над могилами

     • 13209 переглядiв

    "Динамо" стало першим фіналістом Кубку України

     • 11090 переглядiв

    Уряд очікує економічне зростання у другому півріччі

     • 12522 переглядiв

    Україна виходить з чергової угоди з СНД - нардеп

     • 10703 переглядiв