pid-chas-obstriliv-okupanti-namagayutsya-rozserediti-zusillya-sil-ppo-gumenyuk

Під час обстрілів росіяни намагаються розсередити зусилля сил ППО - Гуменюк

 • 245461 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Під час нічної повітряної атаки на мирні міста України, росіяни хотіли розсередити зусилля протиповітряної оборони. Така тактика ворога може бути використана знову, повідомила на брифінгу у середу речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

“Ми бачили цієї ночі, що атака здійснювалась одночасно на стратегічний напрямок, це те, що ми називаємо портовою інфраструктурою і на напрямок столичний. Бо розсередження зусиль ППО, це одна з задач під час будь-якої повітряної атаки. І такі заходи ще будуть ворогом вживатись, тому що аналізуючи його тактику ми бачимо, що це система”, - сказала Гуменюк.

Нагадаємо

Відомо, що вночі ворог спрямував ударні БПЛА на південь Одеської області. Атака була спрямована на об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону. 

Також внаслідок ворожої атаки на столицю та падіння уламків "шахедів" в Солом’янському районі Києва пошкоджене нежитлове приміщення. У Голосіївському районі частини ворожого дрона впали на дитячий майданчик. 

Силами і засобами протиповітряної оборони ЗС України під час нічної атаки усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені. Йдеться про понад 10 ворожих дронів-камікадзе. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі