pid-kyievom-vantazhivka-protaranyla-lehkovyk-zahynula-zhinka

Під Києвом вантажівка протаранила легковик: загинула жінка

 • 24008 переглядiв

У Бориспільському районі Київської області вантажівка на швидкості протаранила легковий автомобіль, внаслідок чого загинула 63-річна пасажирка легковика.

У Бориспільському районі Київської області, вантажівка на швидкості протаранила легковик. Внаслідок ДТП смертельні травми отримала пасажирка легкового авто. Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини, пише УНН.

На 16 кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва сталася аварія. Правоохоронці встановили, що 28-річний водій вантажівки "Daf" не вибрав безпечної швидкості та здійснив зіткнення з "Nissan",

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що від отриманих травм 63-річна пасажирка "Nissan" померла у лікарні. На місці події працювали працівники Бориспільського управління поліції Київщини та медики.

За фактом ДТП, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління поліції Київщини повідомили зловмиснику про підозру (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо

П'яний 23-річний водій спричинив потрійну ДТП у Києві, в результаті якої постраждали двоє людей. Тепер йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Популярні

Новини по темі

Армія рф може завдавати повторних ударів по Харкову - ОВА

 • 21676 переглядiв

Брав хабарі будматеріалами: затримано працівника ТЦК

 • 21490 переглядiв