pidozryuvaniy-u-vbivstvi-eksglava-mzs-leonid-kozhara-viyshov-pid-zastavu

Підозрюваний у вбивстві ексглава МЗС Леонід Кожара вийшов під заставу

 • 14902 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Колишній глава Міністерства закордонних справ України Леонід Кожара, підозрюваний у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького, вніс заставу і вийшов на свободу з СІЗО. Про це на своєму Facebook заявила донька загиблого бізнесмена Катерина Старицька, передає УНН.

Цитата

“Кожара вніс заставу і вийшов на свободу, умови його домашнього арешту поки невідомі (раніше суд безпідставно зменшив заставу). Це все відбувається при тому, що вже доведений експертизами факт вбивства і їх більш ніж достатньо", - написала Старицька.

Деталі

Вона додала, що незабаром буде вже два роки, як тривають судові розгляди у цій справі. Старицька також додала, що апеляцію на це рішення у потерпілих, і у прокурора не прийняли.

УНН звернувся за коментарем до правоохоронних органів.

Нагадаємо

У ніч на 22 лютого 2020 року в будинку Леоніда Кожари був виявлений труп громадянина Старицького з вогнепальним пораненням з нагородної зброї власника будинку.

Пізніше колишнього міністра закордонних справ України Леоніду Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 14,1 млн грн.

У липні цього року Києво-Святошинський суд Київської області вирішив зменшити розмір застави ексміністру закордонних справ України Леоніду Кожарі, який є підозрюваним у вбивстві Сергія Старицького, з 14 до 7 мільйонів гривень.

9 вересня Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару, підозрюваного у вбивстві Сергія Старицького.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП