pislya-naysilnishogo-shtormu-za-desyatilittya-v-buffalo-vipalo-2-5-metra-snigu

Після найсильнішого шторму за десятиліття в Буффало випало 2,5 метра снігу

 • 423329 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Місто Буффало оговтується від смертоносного шторму, що обрушився на штат Нью-Йорк. Про це УНН інформує посилаючись на АР.

Деталі

Офіс мера Байрона Брауна оголосив у вівторок про сім додаткових смертей, пов'язаних з ураганом, внаслідок чого загальна кількість загиблих у Буффало досягла 34 осіб. Кількість жертв перевищує кількість загиблих під час історичної снігової бурі 1977 року, коли в регіоні, відомому своєю суворою зимовою погодою, загинуло 29 людей.

У Буффало мертвих знаходили в машинах, будинках та кучугурах. Одні загинули під час збирання снігу, інші - коли бригади швидкої допомоги не змогли вчасно відреагувати на медичну допомогу.

Решта Сполучених Штатів також постраждала від лютого зимового шторму, принаймні ще два десятки людей загинули в інших частинах країни, а в населених пунктах від штатів Мен до штату Вашингтона відключилася електрика.

Президент Джо Байден у понеділок запропонував федеральну допомогу Нью-Йорку, а губернатор Кеті Хоукул відвідала Буффало, і назвала снігову бурю «одною на віки».

Хоукул зазначила, що випало 242 сантиметри снігу, які зазвичай випадають у цьому районі за весь зимовий сезон.

За даними сайту відстеження FlightAware, близько 2900 внутрішніх та міжнародних рейсів США було скасовано у вівторок приблизно о 10 годині ранку за східним часом.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд припинив діяльність Фонду соціального страхування

     • 566403 переглядiв

    Що має бути на новорічному столі – поради астролога

     • 1027331 переглядiв

    В Чернівцях демонтували бюст Пушкіна

     • 322194 переглядiв