plastichniy-khirurg-cherez-maskoviy-rezhim-zhinki-vse-chastishe-stali-robiti-rinoplastiku

Пластичний хірург: через масковий режим жінки все частіше стали робити ринопластику

 • 40352 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Під час карантину, викликаного епідемією коронавірусу, в Україні серед жінок найбільш популярною стала ринопластика носа. Причиною цього став масковий режим, який змусив жінок "здійснити давню мрію". Про це журналісту УНН розповіла пластичний хірург Анастасія Ігнатьєва.

Цитата

"Дуже багато пішло пластик носа, тому що жінки розцінюють масковий режим, як привід приховати операцію, і за рахунок переходу на дистанційну роботу можуть дозволити собі здійснити давню мрію. Ніс у пластиці завжди займав першу позицію за операціями, але зараз він особливо популярний на тлі інших операцій", - зазначила хірург.

Деталі

За словами фахівця, за останні 2 роки, в Україні набирає популярність пластика верхньої частини обличчя, так як нижню частину приховують за маскою.

Крім того, експерт відзначає, що карантин не вплинув на зниження попиту корекції тіла шляхом хірургічного втручання. Під час карантину (в міру послаблення), українські жінки, які проживають в інших країнах, приїжджали в Україну для здійснення косметичних і пластичних процедур.

Цитата

"Дуже багато українок прилетіло під час пандемії, щоб прооперуватися. Іноземці раніше летіли до пандемії, а ось зараз, на жаль, набагато менше", - зазначила експерт.

На сьогодні Україна "заходить" на ринок пластичної хірургії. Анастасія зазначає, що в країні, на законодавчому рівні ввели спеціальність - "пластична хірургія", а також запускають перші бази інтернатур, які випускатимуть пластичних хірургів, як і в усьому світі.

"Кількість фахівців в сфері пластичної хірургії в Україні збільшується. У нас на законодавчому рівні ввели спеціальність - "пластична хірургія", а також запускають перші бази інтернатур, які випускатимуть пластичних хірургів", - зазначила фахівець.

Нагадаємо

Пандемія коронавірусу також мінімально вплинула на попит на маммопластику (операція по корекції грудей) серед українських жінок. Незважаючи на це, кількість фахівців в пластичній хірургії в Україні зростає з кожним роком, а бажаючих зробити операцію, переважно по збільшенню і підтяжці грудей, не стає менше.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Броварах сталася ДТП: постраждала дитина

     • 37154 переглядiв

    Вікна Rehau: краще рішення для вашого будинку

     • 15127 переглядiв