pobizhniy-biznesmen-i-kolishniy-deputat-odeskoyi-miskradi-tarpan-znovu-rozpochav-svoyi-makhinatsiyi-teper-zi-starokonnim-rinkom

Бізнесмен-утікач і колишній депутат Одеської міськради Тарпан знову розпочав свої махінації – тепер зі Староконним ринком

 • 1794996 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. В Одесі знову заговорили про бізнесмена-втікача та колишнього депутата місцевої міськради Руслана Тарпана, зокрема, Телеграм-канал Труха Одеса повідомляє про ймовірні махінації Тарпана зі Старокінним ринком, пише УНН.

Нагадаємо, що Руслан Тарпан із серпня 2021 року перебуває в міжнародному розшуку за низку скоєних злочинів, пов'язаних із будівництвом усіма відомого проєкту «Глибоководний випуск», який мав вирішити в Одесі проблему стічних вод.

«Тоді Тарпан непогано так спустошив державний бюджет України, заволодівши бюджетними коштами на суму близько чверті мільярда гривень, які надалі успішно переводив у готівку через фіктивно створені підприємства», - пише Труха Одеса.

Не чекаючи ухвалення рішення у кримінальній справі в Україні, Руслан Тарпан залишив країну і в червні 2017 року його оголосили в державний розшук, а в 2021 – в міжнародний.

«На сьогодні відомо, що Тарпан продав свої апартаменти в Дубаї та звалив до Домініканки, щоб сховатися від червоної картки міжнародного розшуку. Проживання в Домінікані коштує недешево, тож горе-депутат вирішив підзаробити грошей, «кинувши» орендарів Старокінного ринку та організовуючи замовні кампанії проти державних органів за гроші, які вкрав у держави», - пише Телеграм-канал.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі