pochinayuchi-iz-serpnya-futbolne-zhittya-kontinentu-zaviruye-na-povnu-pavelko

Починаючи із серпня, футбольне життя континенту завирує на повну - Павелко

 • 10687 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Сьогодні другий день засідання Виконавчого комітету УЄФА, у якому бере участь президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. Про це інформує сайт УАФ, передає УНН.

За словами представника України у Виконкомі УЄФА, за час карантину накопичилося чимало важливих питань, тому одного дня для їхнього розгляду виявилося замало.

Загалом, як повідомив Павелко, усі члени виконкому, і насамперед - президент УЄФА Александер Чеферін, налаштовані позитивно й готуються до поетапного відродження європейського футболу найближчим часом.

"В організації всіх турнірів, які проходять під егідою УЄФА, діятиме чіткий медичний протокол, який мінімізує ризики, пов'язані з пандемією COVID-19.

Починаючи із серпня, футбольне життя континенту завирує на повну. Завдяки безперервній роботі й співпраці навіть під час жорстких карантинних обмежень керівництво й адміністрація УЄФА - з усіма національними асоціаціями", - розповів президент УАФ.

Нагадаємо, як писав УНН, журналістам дозволили отримувати акредитації на матчі УПЛ і Кубка України. Попередньо з таким проханням до МОЗ звернулася УАФ.

Зараз ще тривають перемовини стосовно часткового повернення уболівальників на трибуни футбольних ігор.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    АЕС виробили найбільше електроенергії за добу

     • 11393 переглядiв

    Рада не відпустила Вакарчука

     • 21162 переглядiв