podatkova-bez-podatkivtsiv-mitnitsya-bez-mitnikiv-zelenskiy-khoche-bachiti-noviy-podatkoviy-dogovir-z-suspilstvom

"Податкова без податківців, митниця без митників": Зеленський хоче бачити новий податковий договір з суспільством

 • 1863942 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Україні для перемоги потрібен новий раціональний податковий договір між державою та суспільством. Головна мета - це податкова без податківців, митниця без митників. Автоматичні цифрові процедури. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді у середу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Україні для перемоги потрібен новий раціональний податковий договір між державою та суспільством, реальна легалізація майна. Я є прихильником зниження податків, але зараз, у час такої війни і очевидної залежності України від співпраці з фінансовими донорами, ми не можемо дозволити собі знижувати (податки – ред). Але коли Україна після перемоги сама ставитиме донором для світу, наш рівень можливостей буде вищий», - розповів Зеленський.

Він зазначив, що знижені податки мають означати підвищену податкову сумлінність громадян. Також Зеленський наголосив, що сучасна цифровізація дає можливість спростити відносини в галузі податків та митниці.

«Цифровізація дає колосальні можливості спрощувати відносини в галузі податків, митниці та усіх інших, де є зустрічі або будь-який контакт між громадянином та посадовцем, між бізнесом та чиновниками. Наша мета – це податкова без податківців, митниця без митників. Автоматичні цифрові процедури», - сказав Зеленський.

Доповнення

Уряд розширив перелік товарів, на які волонтери можуть збирати кошти без сплати податків.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв удару рф по Краматорську зросла до 11

     • 708334 переглядiв