podolyak-vidreaguvav-na-tsinichni-zayavi-surovikina-pro-viynu-v-ukrayini

Подоляк відреагував на цинічні заяви суровікіна про війну в Україні

 • 451685 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на цинічні заяви про війну в Україні російського "м'ясника" сергія суровікіна - командувача угрупуванням російських військ в Україні, передає УНН.

 

Цитата

"Суб’єкт суровікін публічно зафіксував особисту участь у скоєнні воєнних злочинів на території України… та вперше усвідомив важливість обов’язкових "непростих рішень", "від’ємного наступу", примусової самодепортації, коли маєш справу із ЗСУ", - написав Подоляк у Twitter.

Контекст 

Російський "м'ясник" сергій суровікін - командувач угрупуванням російських військ в Україні - зробив низку цинічних заяв для росЗМІ про "успіхи" у війні і зазначив, що "росія бажає, щоб Україна була незалежною від Заходу та НАТО, дружньою для рф державою".

Довідка 

56-річного генерала армії сергія суровікіна - нового командувача угрупуванням російських військ в Україні - у соціальних мережах часто називають "сирійським м'ясником", "канібалом" або "генералом Армагеддону". Він двічі керував російськими військами у війні в Сирії - у 2017 році та 2019 році. Після вторгнення росії в Україну в лютому суровікін командував Південним угрупуванням військ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗАЕС знову підключена до робочої лінії 750 кВ – МАГАТЕ

     • 146066 переглядiв

    Україна зможе отримати танки, ATACMS та F-16 – міністр оборони

     • 211242 переглядiв

    The New Yorker: Україна вступила до четвертої фази війни

     • 164318 переглядiв

    Усик став амбасадором платформи United24

     • 267239 переглядiв

    Зеленський про німецьку ППО IRIS-T: дуже добре себе показала

     • 166926 переглядiв