poliaky-prodovzhuiut-blokuvaty-try-punkty-propusku-na-kordoni-u-cherhakh-blyzko-400-vantazhivok

Поляки продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні, у чергах близько 400 вантажівок

 • 26873 переглядiв

Близько 400 вантажівок стоять у чергах на трьох пунктах пропуску на польсько-українському кордоні, найгірша ситуація на пункті пропуску "Ягодин".

Станом на 4 квітня у Польщі фермери продовжують блокувати рух вантажівок у трьох пунктах пропуску на кордоні з Україною -  "Угринів-Долгобичув", "Ягодин-Дорогуськ" та "Рава-Руська-Хребенне". Там на перетин кордону в бік України очікують близько 400 вантажівок. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН

За його словами, найгірша ситуація із пропуском вантажівок на ПП "Ягодин". Найменша черга - на "Угринові". 

"На усіх цих трьох напрямках польські фермери взагалі не пропускають вантажні транспортні засоби у бік Польщі, а в Україну пускають по кілька вантажних транспортних засобів на годину. Відчутно мало саме по напрямку пропуску "Ягодин" - це найбільший інфраструктурний напрямок на кордоні пропуску саме вантажних транспортних засобів", - заявив Демченко. 

За його словами через ПП "Ягодин" в бік України проїхало лише 70 вантажівок. 

"Сукупно черга на цих трьох напрямках на території Польщі в бік України сягає близько 400 вантажних транспортних засобів. По 200 навпроти "Ягодина" та "Рава-Руської" та 20 станок на ранок було навпроти на "Угринова", - повідомив речник Держприкордонслужби. 

Також, за його словами, є черги на раніше розблокованих КПП - на "Краківці" близько 500 вантажівок станом на ранок, на "Шегинях" - 450. Рух тут інтенсивний, але через блокування інших пунктів пропуску є черги.

Наразі нарощення військ рф у білорусі не відбувається - Держприкордонслужба02.04.24, 15:04

Популярні

Новини по темі