politseyski-potrapili-u-dtp-pid-chas-peresliduvannya-porushnika

Поліцейські потрапили у ДТП під час переслідування порушника

 • 9640 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Волинській області сталася дорожньо-транспортна пригода під час переслідування порушника поліцейськими. У результаті аварії постраждав інспектор. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Волинської області.

За даними поліції, автопригода сталася вчора близько 17 години на автодорозі в селі Тростянець.

"Поліцейські з’ясували, що екіпаж сектору реагування патрульної поліції під час здійснення патрулювання на автодорозі в селі Тростянець виявив автомобіль BMW X5, який, порушуючи правила обгону, створював аварійну ситуацію та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Правопорушник не виконав законну вимогу поліцейських про зупинку й продовжив рух. Під час переслідування поліцейськими, правопорушник, не увімкнувши покажчик повороту та не впевнившись у безпечності маневру, здійснив поворот ліворуч, чим допустив дорожньо-транспортну пригоду", - йдеться в повідомленні.

У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції. Його госпіталізували в районну лікарню.

"За кермом автомобіля BMW X5 перебував 42-річний житель Луцького району. Водій та поліцейські пройшли освідування на вміст алкоголю в крові, яке засвідчило, що вони не перебували в стані сп’яніння", - зазначили в поліції.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, під Києвом сталася смертельна ДТП за участі нетверезого поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Клімент прокоментував своє затримання у Криму

     • 8102 переглядiв

    Затримано іноземця, розшукуваного за контрабанду

     • 8154 переглядiв

    Кліменту хочуть "приплести" дрібне хуліганство – адвокат

     • 11094 переглядiв

    Рятувальники почали перевірку виборчих дільниць

     • 10163 переглядiв