politsiia-rozsliduie-zahybel-viiskovosluzhbovtsia-na-odeshchyni

Поліція розслідує загибель військовослужбовця на Одещині

 • 26216 переглядiв

В Одеській області на вулиці знайшли тіло військовослужбовця, і поліція розслідує обставини його смерті як можливе умисне вбивство.

Правоохоронці розслідують обставини загибелі військовослужбовця, тіло якого виявили перехожі на вулиці в Одеській області. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію в Одеській області.

Деталі

Подільські поліцейські розслідують обставини загибелі військовослужбовця. Його тіло сьогодні, 8 березня, близько сьомої години ранку виявили випадкові перехожі на проспекті Шевченка в районному центрі

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також повідомляється, що на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, працівники Подільської окружної прокуратури, інші оперативні служби.

Встановлюються всі обставини події, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на викриття особи, яка може бути причетною до вказаного кримінального правопорушення

- інформує поліція.

Контекст

Раніше повідомлялося, що в Одеській області на вулиці виявили мертвого чоловіка у військовій формі.

Популярні

Новини по темі

Поліція розслідує загибель військовослужбовця на Одещині

 • 26216 переглядiв