politsiya-galmuye-rozsliduvannya-napadu-na-biznesmena-scho-stavsya-sered-bilogo-dnya

Поліція гальмує розслідування нападу на бізнесмена, що стався серед білого дня

 • 8093 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Поліція Києва за місяць не просунулась у розслідуванні зухвалого нападу на бізнесмена. Хоча злочин було скоєно у столиці серед білого дня, пише УНН

Так, 27 вересня 2018 року на бізнесмена Дмитра Чумака було скоєно розбійний напад, про що він одразу повідомив у правоохоронні органи. Напад стався приблизно о 15.20 в дворі поблизу одного з будинків по вулиці Жмаченко, що в Дніпровському районі столиці. Невідомі, які пізніше залишили місце злочину на авто з іноземною реєстрацією, напали на бізнесмена коли він вийшов з будівлі.

За заявою потерпілого було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України - грабіж, вчинений у великих розмірах (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років). Крім того напад було скоєно групою осіб. Однак протягом місяця, як заявляє потерпілий, поліція не просунулася у розслідуванні.
Хоча напад було скоєно вдень і зафіксовано камерами зовнішнього спостереження. Як це сталося ви можете переглянути на відео, розміщеному в інтернеті за посиланням.

УНН звертався з журналістським запитом, щодо перебігу розслідування злочину. Однак, все, що вдалося дізнатися журналістам це тільки факт, що кримінальне провадження відкрито.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Дві малолітні дитини загинули на пожежі на Київщині

     • 15466 переглядiв

    Світові ціни на нафту зросли

     • 12620 переглядiв