politsiya-opublikuvala-kadri-napadu-na-cholovika-nensi-pelosi

Поліція опублікувала кадри нападу на чоловіка Ненсі Пелосі

 • 1947935 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Поліція Сан-Франциско опублікувала драматичне відео, на якому чоловіка колишнього спікера Палати представників США Ненсі Пелосі, Пола, було вдарено молотком, коли поліцейські поспішили зупинити нападника. Про це УНН пише посилаючись на Reuters.

Деталі

Відеозапис натільної камери поліції був опублікований разом із відео спостереження, на якому нападник, 42-річний Девід ДеПейп, розбив скло, щоб потрапити до будинку пари в Сан-Франциско, а також дзвінок до служби екстреної допомоги від Пола Пелосі, який розмовляв з диспетчером коли ДеПейп, очевидно, був поруч із ним.

На кадрах із натільної камери двоє поліцейських стукають у двері будинку Пелосі. Коли двері відчиняються, можна побачити Пелосі та ДеПейпа, що стискав великий молоток.

Потім ДеПейп повністю вириває молот у Пелосі перш ніж завдати йому потужного удару зверху.

ДеПейпу було пред'явлено звинувачення у федеральних звинуваченнях у спробі викрадення та нападі, а також у звинуваченнях штату у замаху на вбивство, нападі із застосуванням смертоносної зброї, крадіжці зі зломом, жорстокому поводженні з літніми, хибним ув'язненні та погрозах державній посадовій особі.

Він не визнав себе винним за звинуваченням штату.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Поліція опублікувала кадри нападу на чоловіка Ненсі Пелосі

     • 1947935 переглядiв

    Запоріжжя під обстрілами окупантів - міськрада

     • 2334053 переглядiв

    Нідерландські винищувачі F-35 прибули до Польщі

     • 1947014 переглядiв