poltavtsi-zibralis-v-pamyat-pro-zhertv-dtp-ta-proveli-avtoprobig

Полтавці зібрались в пам’ять про жертв ДТП та провели автопробіг

 • 8904 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 20 листопада. УНН. У Полтаві біля Монументу солдатської слави з нагоди Дня пам’яті жертв ДТП пройшов збір автомобілістів та автопробіг, інформує кореспондент УНН-Центр.

"Сьогодні Міжнародний день пам’яті жертв ДТП. Ми збираємося в цей день щорічно протягом п’яти років. Нагадуємо людям про те, що необхідно бути уважним та не забувати про можливість аварійних ситуацій. Сьогодні також проведемо профілактичну акцію спільно з управлінням патрульної поліції Полтави, а саме будемо роздавати інформаційні листівки у місцях, де найчастіше трапляються ДТП - на площі Зигіна та в районі зупинки громадського транспорту "вул.Гетьмана Сагайдачного" ("вул.Фурманова"). Хочемо нагадати і пішоходам, що у темну пору року необхідно старатися бути помітним, наприклад мати на собі світловідбивальні предмети, тощо", - сказав Андрій Приходько, керівник одного з клубів автомобілістів Полтави.

Довідка УНН: Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН відзначають щорічно, починаючи з 2005 року, в третю неділю листопада. Вшановувати пам'ять жертв дорожніх аварій вперше запропонували представники британського благодійного фонду допомоги жертвам ДТП "Road Peace", який відзначає цей день із 1993 року.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У житловому будинку на Волині вибухнув газ

     • 9448 переглядiв

    Обезглавлене тіло знайшли у Запоріжжі

     • 14142 переглядiв

    Горіло приміщення колишнього підприємства у Харкові

     • 9326 переглядiв

    Бойовики випустили 20 мін на луганському напрямку

     • 7444 переглядiв