poroshenka-sogodni-planuyut-dopitati-yak-svidka-u-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha

Порошенка сьогодні планують допитати як свідка у справі про держзраду Януковича

 • 8136 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко у середу має бути допитаний як свідок на засіданні в Оболонському районному суді Києва у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича. Про це раніше заявив прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко, передає УНН.

"Допит заплановано на 21 лютого", - сказав він.

При цьому Президент 18 лютого сам заявив, що вирішив взяти участь у судовому засіданні із розгляду кримінального провадження щодо звинувачень у державній зраді В.Януковича.

"Зло повинно бути покаране. Це тому, вперше в українській історії, я прийняв рішення взяти участь у судовому процесі. Безпрецедентно, коли Президент це особисто робить, але це справа кожного з нас", - заявив П.Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд дозволив допитати Азарова та Клюєва як свідків у справі про держзраду Януковича

Також прокурор Р.Кравченко розповів, що 21 лютого в суді заплановано і допит постійного представника України при ООН Володимира Єльченка.

Нагадаємо, суд у справі про держзраду В.Януковича продовжиться 21 лютого.

Додамо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна скоротила запаси газу у ПСГ до 10,89 млрд куб. м

     • 10569 переглядiв

    Brent торгується нижче 65 дол. за барель

     • 8716 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 27,07 грн/дол

     • 15277 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 15575 переглядiв