poroshenko-i-zelenskiy-domovilis-schodo-orendi-olimpiyskogo

Порошенко і Зеленський домовились щодо оренди "Олімпійського" для дебатів

 • 24887 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського домовились щодо аренди спортивного комплексу "Олімпійський". Про це на брифінгу 16 квітня заявив речник штабу Порошенка Олег Медведєв, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні зранку укладено тристоронню угоду, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це тристоронній договір щодо арени стадіону на вечір 19 квітня", - сказав речник штабу.

Він зауважив, що не знає, чи на весь день орендований стадіон, але оренда передбачає "достатній запас часу для того, щоб можна було зайти і підготуватись".

"Насправді, це найпростіше рішення, яке можна було обговорювати, хоча там були різні варіанти договору", - сказав Медведєв.

Як приклад він розповів, що один з варіантів договору передбачав продаж алкоголю на стадіоні. Зараз сторони переходять до етапу обговорення регламенту.

"В кінцевій версії цього немає, але, звичайно, буде складніше домовитись про регламент дебатів, бо є дві концепції – концепція шоу і концепція політичних дебатів. Їх треба привести до спільного знаменника", - зазначив він.

Зі слів представника штабу Порошенка, Президент налаштований на серйозні дебати.

"Поки ми нікого не пропонуємо ведучим, але, звичайно, ведучі теж мають бути об’єктивними і неупередженими", - додав він.

Як повідомляв УНН, під час можливих дебатів кандидатів у президенти України на НСК "Олімпійський" МВС планує вжити жорсткі, глибокі фільтраційні заходи з метою не допустити пронесення на стадіон зброї та предметів, які можуть завдати шкоду.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Клуб Луніна відібрав очки у "Реала" в рамках матчу Прімери

     • 9091 переглядiв

    У Одесі загорілась психіатрична лікарня

     • 13922 переглядiв

    Пожежа у Нотр-Дамі: знищені та врятовані цінності

     • 8882 переглядiв

    Україна надала дозвіл на імміграцію понад 3 тис. осіб

     • 17255 переглядiв

    У Одесі монах повідомив про бомбу під своєю машиною

     • 12311 переглядiв

    У зоні ЧАЕС затримано “туристку” із Росії

     • 9354 переглядiв