poshukovi-roboty-na-mistsi-ataky-shakhedom-u-sumakh-tryvaiut-kilkist-postrazhdalykh-i-zhertv-shche-bude-utochniuvatysia-mva

Пошукові роботи на місці атаки "шахедом" у Сумах тривають, кількість постраждалих і жертв ще буде уточнюватися - МВА

 • 24095 переглядiв

Російський безпілотник завдав удару по п'ятиповерховому житловому будинку в Сумах, пошукові роботи тривають.

У Сумах у пошкодженій п'ятиповерхівці після ворожого удару дроном типу Shahed тривають пошукові роботи, кількість постраждалих і жертв ще буде уточнюватися. За необхідності підготували житло для переселення людей з будинку. Про це повідомив у середу у відеокоментарі начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко, пише УНН.

Влучання "шахеда" у житловий квартал, зокрема у п'ятиповерхівку. Близько 1:35 ночі. (...) Кількість постраждалих, що звернулися по допомогу, 10 осіб. Усім оперативно на місці надана медична допомога. Госпіталізованих немає. Пошукові роботи тривають. Кількість постраждалих, жертв ще буде уточнюватися

- сказав Дрозденко.

З його слів, пошкоджено разом зі зруйнованими, попередньо, 30 квартир, триває обстеження будинків навколо, тож цифра може зрости.

"Зроблена підготовка місць для можливих переселень людей з будинку", - вказав Дрозденко.

За його словами, ідеться про житло у двох гуртожитках.  

Роботи тривають.

Нагадаємо

Вночі окупанти вдарили по п'ятиповерхівці у Сумах "шахедом". Знищено близько півтора десятка квартир. Підрозділи ДСНС врятували 10 людей, постраждали щонайменше 8 жителів. Серед зниклих безвісти можуть бути ще троє людей, вказували у МВС. 

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Над Сумщиною вночі збили два "шахеди"

 • 24957 переглядiв