posluga-yevidryadzhennya-u-diyi-dozvolit-oformlyuvati-dozvil-na-robochi-poyizdki-za-kordon

Послуга єВідрядження у "Дії" дозволить оформлювати дозвіл на робочі поїздки за кордон

 • 317105 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Кабінет міністрів України ухвалив постанову про дозвіл запуску єВідрядження в експериментальному форматі. Послуга у додатку «Дія» дозволить оформлювати дозвіл на робочі поїздки за кордон. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Цитата

«Сьогодні Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє запустити єВідрядження в експериментальному форматі. З 1 вересня оформити дозвіл на виїзд за кордон можна буде на порталі Дія в декілька кліків», - повідомив Федоров.

Деталі

За його словами, скористатися послугою зможуть фізичні особи-підприємці та юридичні особи. Виїхати з країни для робочого відрядження можна буде не довше, ніж на 7 днів.

«Підготуйтесь до старту єВідрядження: подайте податкову звітність, сплатіть єдиний соціальний внесок, за сім днів до відрядження внесіть 200 тисяч гривень на рахунок Ощадбанку. Важливо, щоб середня зарплата в компанії була не менше 20 тисяч гривень. Одночасно відправити у відрядження підприємство зможе не більше 10% співробітників»,- додав Федоров.

Контекст

Кабінет міністрів України з 1 вересня дозволив виїзд за кордон військовозобов'язаним чоловікам, які працюють в експортоорієнтованих компаніях. Виїзд буде можливий на 7 днів та для не більше 10 працівників компаній.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На території школи у Чернігові знайшли тіло неповнолітнього

     • 555579 переглядiв

    Зеленський провів зустріч з гендиректором Bayraktar

     • 184533 переглядiв

    Жнива-2022: українські аграрії зібрали 23,4 млн тонн зерна

     • 195924 переглядiв

    У Києві на чотири дні скоротять роботу метро

     • 261247 переглядiв

    Держатомрегулювання заборонило запускати два блоки ЗАЕС

     • 137937 переглядiв

    COVID-19: карантин в Україні продовжили до 31 грудня

     • 276684 переглядiв