potriben-chas-u-viyskoviy-administratsiyi-rozpovili-scho-zi-svitlom-u-kiyevi

"Потрібен час": у військовій адміністрації розповіли, що зі світлом у Києві

 • 667858 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Більшість киян не можуть отримати світло у свої оселі через зруйновані мережі та вузли, тому досі застосовуються аварійні відключення, повідомили у Київській міській військовій адміністрації у четвер, 22 грудня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Ситуація в Києві з енергопостачанням залишається важкою. Головною проблемою є не генерація, а доставка живлення споживачам. Саме через зруйновані мережі та вузли більшість киян не можуть отримати світло у свої домівки. Тому досі діють тільки аварійні відключення електроенергії, тривалість яких не можливо регламентувати", - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

З його слів, енергетики, ремонті бригади, комунальні служби працюють цілодобово, аби відновити пошкоджену енергосистему. "Потрібен час", - зауважив він.

Доповнення

16 грудня Україна пережила вже 9-у масовану атаку армії рф на енергосистему. 19 грудня була атака дронами на Київ, також було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

В Україні зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Ситуація з енергопостачанням у центральному регіоні, зокрема, у Києві, залишається все ще складною. Регіонам доведені ліміти споживання, при перевищенні яких застосовуються аварійні відключення.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Зовнішня підтримка України перевищила трильйон доларів

     • 538084 переглядiв

    Сили ППО "мінуснули" ворожу ракету Х-59 на півдні

     • 422864 переглядiв

    Донеччина: окупанти поранили ще трьох цивільних

     • 320316 переглядiв

    Від 4° морозу до 9° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 362361 переглядiв