pozhezha-u-kharkivskomu-budinku-dlya-litnikh-lyudey-dvi-osobi-perebuvayut-v-stani-serednoyi-tyazhkosti

Пожежа у харківському будинку для літніх людей: дві особи перебувають в стані середньої тяжкості

 • 11653 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. З п'яти постраждалих у результаті пожежі в пансіонаті для літніх людей "Золотий час", дві особи знаходяться в стані середньої тяжкості, троє у задовільному стані. Про це розповів голова ДСНС України Микола Чечоткін під час позачергового засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"У ході гасіння пожежі було виявлено 15 загиблих осіб і п’ять постраждалих осіб, яких направлено до лікувальних закладів. З цих постраждалих дві особи знаходяться в стані середньої важкості, три особи у задовільному стані", - розповів Чечоткін.

Як заявив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, пансіонат для літніх людей "Золотий час", де сталася пожежа з 15 загиблими - нелегальний.

Нагадаємо, у Харкові ліквідовано пожежу у двоповерховому житловому будинку, який працював як будинок для літніх людей.

Так, 21 січня у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі. Спочатку повідомлялося про 13 загиблих, однак пізніше їх кількість зросла до 15.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що будинок для літніх людей у Харкові, де сталася пожежа з 15 загиблими, був приватним пансіонатом для літніх людей “Золотий час”. Попередня причина займання — необережне поводження з електронагрівальними приладами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП