pozhezha-v-ekoparku-osokorky-horyt-blyzko-3-hektariv-sukhoi-travy

Пожежа в екопарку "Осокорки": горить близько 3 гектарів сухої трави

 • 26571 переглядiв

Біля озера Тягле в київському екопарку "Осокорки" спалахнула пожежа на площі 3 гектари, гасіння якої ускладнюється відсутністю під'їзних шляхів та затопленням місцевості.

Площа пожежі на території київського екопарку "Осокорки" складає близько 3 гектарів, а гасіння вогню ускладнене особливістю ландшафту. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, пише УНН.

Деталі 

Станом на 21:20 поблизу озера Тягле на відкритій території сталося загоряння сухої трави та очерету декількома осередками. Площа пожежі складає близько 3 Га. (...) Роботи з ліквідації пожежі тривають

- резюмували рятувальники. 

Зазначається, що гасіння пожежі значно ускладнено відсутністю шляхів підʼїзду для пожежної техніки. Окрім того, територія інциденту підтоплена.

Доповнення

У відомстві розповіли, що на місці події працює 6 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки, з них від Головного управління ДСНС України у м. Києві 4 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу.

Нагадаємо

Сьогодні ввечері, 5 березня, біля озера Тягле в київському екопарку "Осокорки" спалахнула велика пожежа трави та очерету.

Місцеві активісти підозрюють, що причиною пожежі став підпал. 

Популярні

Новини по темі

Уряд Болгарії на чолі з прем'єр-міністром йде у відставку

 • 23216 переглядiв