prezident-gruziyi-publichno-otrimala-scheplennya-vid-koronavirusu-vaktsinoyu-astrazeneca

Президент Грузії публічно отримала щеплення від коронавірусу вакциною AstraZeneca

 • 15159 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Президент Грузії Саломе Зурабішвілі публічно вакцинувалася проти коронавірусу вакциною AstraZeneca, закликавши громадян країни зробити те ж саме, повідомляє УНН з посиланням на її пресслужбу.

Цитата:

"Якщо ми хочемо позбутися дуже важких економічних наслідків глобальної пандемії, абсолютно необхідно використовувати те, що нам дано, для захисту суспільства, країни і виходу з цієї кризи. Бажаю всім міцного здоров'я і впевнена, що ми подолаємо і цей виклик", - заявила вона.

Вакцинація в Україні

Станом на 19 березня щеплення від COVID-19 отримали вже майже 93 тисячі осіб, при цьому країна вийшла на 10 тисяч щеплень за добу. 

Записалися у чергу на вакцинацію через додаток "Дія" вже 290 тисяч українців.

В Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19, першим щеплення отримав лікар із Черкас - вакциною Oxford/AstraZeneca (Covishield).

Як повідомив голова МОЗ Максим Степанов, в Україну прибуло 500 тис. доз вакцини від коронавірусу Oxford/AstraZeneca (Covishield).

З публічних осіб першим вакцинувався міністр охорони здоров'я Максим Степанов. За ним були Президент Володимир Зеленський і головний санлікар Віктор Ляшко. Цією ж вакциною були зроблені щеплення і літнім батькам міністра охорони здоров'я Степанова.

До того ж Oxford/AstraZeneca (Covishield) щепився духовний лідер послідовників буддизму Далай-лама і його оточення.

Українські Національні Новини

Новини Світу