prezident-meksiki-podilivsya-fotodokazom-isnuvannya-lisovogo-elfa

Президент Мексики поділився фотодоказом існування лісового ельфа

 • 2394482 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор на своїй сторінці у Twitter опублікував фотографію істоти, яка, за його словами, є "стародавнім лісовим ельфом майя", пише УНН з посиланням на The Independent. 

Деталі

На знімку поганої якості, зробленому вночі, зображено невпізнану істоту з сяючими білими очима та довгим білим волоссям, яка чіпляється за гілку дерева на чотирьох лапах. 

Користувачі у коментарях під постом припустили, що "все вигадано", оскільки фотографія була вперше опублікована в лютому 2021 року і раніше "поширювалася в Індонезії, Таїланді та інших країнах".

Більшість користувачів також звинуватили президента в поширенні фейкових новин після того, як кілька користувачів опублікували статті минулих років, які містили це зображення. Повідомляється, що першоджерело зображення досі не виявили.

Les comparto dos fotos de nuestra supervisión a las obras del Tren Maya: una, tomada por un ingeniero hace tres días, al parecer de un aluxe; otra, de Diego Prieto de una espléndida escultura prehispánica en Ek Balam. Todo es místico. pic.twitter.com/Tr5OP2EqmU

— Andrés Manuel (@lopezobrador_) February 25, 2023

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Вступ-2023: показали приклад тесту з української мови

     • 963408 переглядiв

    Під мурманськом у рф розбився вертоліт Мі-8

     • 710209 переглядiв